Vlucht volgen

Volg gratis vluchten

Met de flighttracking kunt u het luchtverkeer online volgen! Als u onze vluchtvolgorde gebruikt, kunt u niet alleen de globale locatie van een machine bepalen, maar u kunt ook in real-time veel vluchtgegevens ophalen. Het gereedschap biedt een scala aan functies en extra’s, zodat u snel en optimaal kunt volgen.

vlucht-volgen-bij-vliegtuigonlineOns aanbod is gratis

Ons aanbod is niet alleen kindervriendelijk, maar is ook gratis ter beschikking. Je hebt geen eerdere kennis nodig! Het enige wat u hoeft te doen is verbinding met internet, zodat u onze vluchtvolgorde kunt gebruiken. U kunt elke vlucht van uw computer volgen en volgen. U krijgt talloze details over de verschillende machines en kan een vliegtuig volgen, waarin vrienden of vrienden vliegroutes volgen, of die u persoonlijk interesseren.

U kunt het vliegtuig zoeken voor vluchtgegevens of voor het vluchtnummer. Zodra u een vlucht heeft gevolgd, ziet u relatief snel dat de observatie van de vluchten spannend is en ook zeer informatief kan zijn. Ons portaal wordt ook bezocht door drone pilots; Drones kunnen het relevante luchtruim in de gaten houden en er zeker van zijn dat ze ongestoord kunnen vliegen met hun drones.

Hoe werkt realtime flight tracking?

De civiele vliegtuigen voorzien van een transponder worden op onze radar weergegeven. Daarbij verzenden het vliegtuig een permanent signaal van hun positie, evenals talrijke vluchtgegevens. Dergelijke informatie is vrij toegankelijk en kan door alle luchtverkeersportalen worden gebruikt. Daarnaast integreert het vluchtvolgsysteem de toegang tot de verschillende fly-tracking portals.

Zo kunnen we een breed informatieplatform bieden, in tegenstelling tot individuele portalen, waarbij u ook kunt kiezen tussen de verschillende vertegenwoordigingen. De kaarten die u kunt gebruiken tijdens het volgen van de vlucht worden overgenomen door de Casperflights en Flightradar24 portals. Daarom kunt u, afhankelijk van uw smaak, toegang hebben tot het betreffende portaal, zodat u aan uw individuele behoeften voldoet.

Hoe werkt vluchten zoeken?

U zult verrast worden hoeveel machines momenteel in het luchtruim zijn. Een aantal vliegtuigen, die gemakkelijk kunnen worden gevonden en waargenomen door middel van het volgen van vluchten, beginnen in de minutact. Weet u het vluchtnummer of de luchtvaartvergunning? Dan kunt u op zoek naar de betreffende machine via het zoekveld en uiteindelijk het vinden. U zult merken dat de portalen – terwijl u de voorwaarden invoert – passende doelen presenteren. Als u Casperflights gebruikt, kunt u ook naar een specifieke plaats zoeken. Lokale zoekopdracht is handig als u geïnteresseerd bent in het landen of lanceren van activiteiten op bepaalde luchthavens. U kunt gemakkelijk bepalen of een bepaalde machine al is gestart of al is geland, hoeveel machines er momenteel lopen of hoe het daadwerkelijk is besteld voor het luchtverkeer.

Hoe wordt de kaart gebruikt?

Flightradar24 en Casperflights werken met duidelijk duidelijke kaarten. De kaarten zijn beschikbaar op onze website en zijn zorgvuldig geïntegreerd, zodat u ze altijd kunt gebruiken. Op de betreffende kaarten worden de vluchtobjecten weergegeven door verschillende symbolen. U kunt inzoomen en uitzoomen met de zoomfunctie. Hiermee kunt u snel het vliegtuig zoeken waarnaar u zoekt, zoek naar verre bestemmingen en bepaalde regio’s bekijken. Als u het luchtruim van een luchthaven wilt bewaken, kunt u eenvoudig inzoomen op het gebied. Zo kunt u het volgen van het volgen naar een specifiek kaart gedeelte. Dit vermindert automatisch het aantal zichtbare vliegtuigen, zodat u een beter overzicht krijgt.

U vindt dat er ook verschillen zijn in grootte. Het kleine symbool geeft aan dat het een kleine machine is; grotere symbolen vormen een groot vliegtuig. Helikopters hebben hun eigen bord. Daarnaast kunt u erachter komen of het een commercieel vliegtuig (transportvliegtuig), een reguliere vlucht of een privé-machine is. Wanneer u uw muis over een van de weergegeven iconen verplaatst, krijgt u informatie over de identificatie van het vliegtuig (identificatie van vliegtuigen). De vliegtuigidentificatie is een alfanumerieke tekenreeks; Met deze tekenreeks kan het vluchtobject verder worden geïdentificeerd.

Krijg ook real-time informatie over die vliegtuigen die over je huis vliegen!

Met Flightradar24 kunt u ook uw eigen realiteit vergroten! Besef je dat er een vliegtuig boven je huis is en wil weten waar de reis gaat? Houd je toestel in de richting van de lucht en kijk uit naar veel informatie. U zal direct weten welke machine zojuist over uw huis is gevlogen, hoe snel het vliegtuig was en waar de machine op de weg is.

Kijk uit naar tal van details

Wanneer u op het vliegtuigpictogram klikt, vindt u tal van informatie aan de linkerkant. U krijgt een foto van het vliegtuig, het vluchtnummer en de luchtvaartmaatschappij. In de sectie ‘Vluchtinformatie’ ontvangt u ook informatie over de huidige vlucht, zoals de vertrek- of bestemmingslocatie, de vertrek- of aankomsttijd volgens het vluchtrooster of zelfs in realtime zal worden toegepast. De vluchtradar is vooral interessant als u een vriend, vriend of familielid van het vliegveld wilt ophalen en niet wacht.

De afstand tot het vertrek- en bestemmingslocatie wordt ook grafisch weergegeven. Dit geeft u een direct overzicht van de machine. U ontvangt ook technische informatie op de vlucht en ook op het vliegtuig. U krijgt informatie over het type vliegtuig, de huidige luchthaven, de snelheid en ook de huidige vluchtcoördinaten. Wanneer u op de machine klikt, wordt de positie direct op de kaart weergegeven. Bovendien worden alle andere machines gedimd en de kaartsnede is aangepast zodat u alleen de vertrek- en bestemmingslocatie kunt zien.

Wilt u meer informatie?

U kunt 100% van alle functies nog niet overtuigen? Natuurlijk zijn er andere functies die via een upgrade kunnen worden gekocht. Drie pakketten – zilver, goud en zaken zijn beschikbaar.

Deel de informatie met je Facebook-vrienden

Uiteraard mag de verbinding met de sociale netwerken ook niet ontbreken! Met een klik kun je de vluchtgegevens van Flugradar24 op Facebook, Google Plus of Twitter delen. Uiteraard kunt u de gegevens ook per e-mail doorsturen. Zo is het mogelijk dat de huidige informatie ook doorgestuurd kan worden naar bepaalde personenkringjes. Informeer dus vrienden en familieleden zodat zij weten dat de passagiers het goed doen, wanneer de machine landt of er vertragingen zijn.

Natuurlijk is er ook een app

De Flightradar24 flight tracking is ook beschikbaar op de weg – een app is beschikbaar voor iOS en Android. Er is ook een gratis en betaalde versie voor de smartphone. De kaart bevat ook een directe link naar de apps van Flightradar24. Dit geeft u alle nodige informatie, zelfs als u al op de weg bent.

Profiteer van de voordelen

Ons portaal overtuigt met het feit dat u de kaarten van meerdere aanbieders kunt gebruiken. Dit geeft u een breed scala aan informatie! U kunt de kaarten en functies van Casperflights of Flightradar24 gebruiken. Een ander pluspunt? Wij hebben een gebruiksvriendelijk ontwerp verzorgd zodat wij u snel en gemakkelijk kunnen garanderen. Zelfs als u nog steeds bij de beginners hoort en geen eerdere kennis heeft, heeft u geen problemen op onze portaal!

Nieuws

  • Er is 4 keer per week weer een vlucht te volgen van de KLM naar Taiwan toe. Dit zal vanaf 1 september zijn naar Taipei Taoyuan International Airport met een Boeing 777. Er zal wel een tussenstop gemaakt worden in de Thaise stad Bangkok.