Vluchten over Beijing worden beperkt

vluchten-van-vliegtuigen-over-beijing-beperkt

Met Beijing luchtruim set worden gesloten gedurende 3 uur volgende maand als onderdeel van de militaire parade op de 70e verjaardag van het einde van de World II markeren, kijken we naar de mogelijke impact op lijnvluchten van / naar Beijing Capital International Airport.

Met een totaal van 269 geplande vluchten tijdens de sluitingsperiode (9:30-12:30, donderdag 3 september) zullen er significante effecten op de luchtvaartmaatschappijen en luchthavens wereldwijd. 20% van deze vluchten zijn internationaal met diverse wordt long-haul vluchten naar de VS of Europa. Er zijn 22 internationale en acht Chinese luchtvaartmaatschappijen beïnvloed door de geplande sluiting.

Als de sluiting doet doorgaan op deze schaal, zullen er ook vertragingen en annuleringen volgen van vluchten beide zijden van de gesloten periode, de verbreding van de impact.

In sommige gevallen luchtvaartmaatschappijen zullen waarschijnlijk service annuleert maar er zal een duidelijke domino-effect voor een bredere scheduling plannen evenals omboeken van passagiers die reeds op de betrokken vluchten. Gewoon opnieuw timing vluchten buiten de gesloten periode te bedienen zal verre van gemakkelijk gezien hoe drukke internationale luchthaven van Beijing Capital al is en zelfs als luchtvaartmaatschappijen kan re-time diensten, zullen de financiële gevolgen aanzienlijk zijn.

De tijd zal leren hoe luchtvaartmaatschappijen reageren of plan voor de sluiting – terwijl de parade zeker een indrukwekkend gezicht zal zijn, kunnen de gevolgen voor de commerciële luchtvaart kostbaar.