Internationale groei van de capaciteit van China?

luchtvaart-vluchten-naar-china

In tegenstelling tot de berichtgeving van zwakte in de Chinese economie, is er geen teken van zwakte in de Chinese luchtvaartmarkt.

Terwijl de groei van de binnenlandse capaciteit is ongetwijfeld benijdenswaardige (8% in november dit jaar ten opzichte van vorig), hebben internationale zetels ook gegroeid met 20% vluchten als Chinese luchtvaartmaatschappijen blijven uitbreiden buiten hun eigen grenzen te zoeken. Deze groei werd gedreven door enkele top presterende markten land.

Bovenaan de lijst Korea, die 75% meer plaatsen in China dan 5 jaar geleden heeft. Japan scoort ook hoog, met november 2015 capaciteit zitten op een niveau dat 48% hoger dan het jaar voordien. Daarnaast zijn er maar liefst 48 nieuwe vliegtuig routes tussen China en Japan van de punten heel China, voornamelijk aangedreven door Chinese luchtvaartmaatschappijen. Vietnam, Thailand, Australië en de Verenigde Staten beschikken ook over en vergelijkbare patronen ontstaan ​​van een sterke groei van de capaciteit in het afgelopen jaar, vooral geleverd door de Chinese vliegmaatschappijen.

Chinese luchtvaartmaatschappijen werken 90% van de directe diensten tussen China en Australië en zijn het toevoegen van het dubbele van het bedrag van de frequenties voor Chinees-Amerikaanse vlucht routes dan Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.