1501 mijl en tellende

1501-miles-en-tellende-vliegtuig

Het is verbazingwekkend hoe veel verschil een mijl kan maken in de luchtvaart! Vandaag lijndienst activiteiten naar New York La Guardia zijn beperkt tot markten binnen 1.500 mijl van New York. Het blijkt echter dat deze beperkingen op het punt te worden verwijderd uitbreiding van het potentieel bereik aan bestemmingen die hun vluchten aandoen en diensten die beschikbaar zijn vanaf LGA.

Met behulp van OAG’s Schema’s Analyser we hebben geïdentificeerd die belangrijke markten US geserveerd van Kennedy en Newark die buiten de 1500 mijl bereik en geserveerd non-stop van een van deze luchthavens. Er zijn een aantal natuurlijke ‘nee brainers’ voor service inclusief; Los Angeles met meer dan 260 vluchten per week vanuit New York een week en San Francisco met 180 vluchten per week zijn voornaamste kandidaten voor de dienst naar La Guardia. Volen van ‘niche’ markten zoals Honolulu en misschien Vail / Eagle County kon even interessant zijn. En tenslotte Austin Bergstrom die toevallig 1.501 mijl van New York op basis van OAG’s Analyser zijn. Dit is te zien op een airplane tracker online.

De mogelijke uitbreiding van bestemmingen aangeboden van La Guardia is natuurlijk geweldig nieuws voor de luchthaven en de passagiers; maar elke actie veroorzaakt altijd een effect elders. relatief centrale ligging van La Guardia naar New York City zal onvermijdelijk ‘pull’ het verkeer van zowel Newark en Kennedy. Niet verrassend de luchtvaartmaatschappijen die de twee bestaande luchthavens van de service het kijken naar de huidige discussies op de voet en zal een aantal ‘pro-quo’ toegang tot de LGA voor hun eigen diensten te volgen.